MENIU

Antonescu: Eu vă cer să votaţi în numele schimbării - proiectul Johannis

Crin Antonescu nu crede în sinceritatea preşedintelui Băsescu
Antonescu: Eu şi PNL susţinem cu ferimitate proiectul Johannis

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut un apel către susţinătorii şi simpatizanţii lui din primul tur îndemnându-i să aibă încredere în el şi să voteze proiectul Johannis pe care el l-a construit, iar Mircea Geoană l-a adoptat.

Crin Antonescu a asigurat că el şi PNL susţin cu fermitate proiectul Johannis şi majoritatea pe care au construit-o alături de PSD şi de UDMR.

\"Eu, Crin Antonescu, şi PNL susţinem cu ferimitate proiectul Johannis, majoritatea pe care am construit-o. Nu ne schimbăm poziţia şi pentru acest proiect garantez. Pentru orice altă construcţie eu nu garantez nimic\", a susţinut liberalul.

Preşedintele PNL a făcut o scurtă trecere în revistă a principalelor personaje implicate în campania pentru prezidenţiale, amintind de actualul preşedinte, Traian Băsescu, care \"a făcut orice şi face orice în continuare\", de PD-L care \"nu s-a preocupat de interesele românilor, precum şi de \"grupuri de oameni care-şi văd ameninţate interesele\". La final Antonescu a apreciat că pentru PNL a fost \"o campanie pozitivă.\"

\"Am avut în faţă un preşedinte care a făcut şi face orice, un partid care nu e preocupat de interesele românilor şi un grup de oameni care îşi văd ameninţate poziţiile de interese. Pentru noi, liberalii, a fost o campanie pozitivă. Suntem mai mulţi decât credeam că eram la începutul acestei campanii\", a apreciat liberalul.

Crin Antonescu s-a declarat fidel  Proiectului Johannis, şi a făcut un apel către votanţii lui să adopte aceeaşi atitudine optimistă, pentru că \"este singura şansă de schimbare reală\".

\"În ceea ce priveşte proiectul nostru eu vă îndemn să rămânem optimişti şi să avem încredere că putem schimba România prin implicarea noastră totală. Vă îndemn să veniţi la vot ca să nu decidă alţii în locul vostru. Trebuie să venim cât mai mulţi la vot. Nu-mi este uşor să vă cer să votaţi pe altcineva, dar, acum, asta trebuie să facem\", a îndemnat Antonescu, care a spus că alegerea pe care a făcut-o  nu este una complicată.

Liderul liberal a amintit de pactul semnat zilele trecute la Timişoara. \"L-am auzit peTraian Băsescu, i-am auzit pe cei din PD-L, pe susţinătorii săi din media vorbind din nou despre anticomunism, dându-le lecţii Doinei Cornea, lui Mircea Dinescu, lui Ion Diaconescu, surorilor lui Corneliu Coposu despre rezistenţa în faţa lui Ceauşescu. Toţi aceşti oameni sunt alături de noi şi de Mircea Geoană tocmai fiindcă au înţeles ce înseamnă Traian Băsescu, fiindcă au înţeles că la 20 de la căderea dictaturii ne găsim din nou foarte aproape de ea\", a mai afirmat Crin Antonescu.

\"Alegerile de duminică nu sunt despre Traian Băsescu şi Mircea Geoană, ci despre cum va începe pentru noi anul 2010. Ştim cum arată o Românie a lui Traian Băsescu.  E nu mă gândesc decât la viitor, cine cu cine s-a văzut, cine cu cine a vorbit, pentru mine nu este important. (...) Important este cum ieşim din criză. Mircea Geoană răspunde acestor probleme prin Proiectul Johannis pe care eu i l-am promis. Acordul cu FMI trebuie dus la capăt, bugetul trebuie finalizat, economia trebuie ajutată să crească iar. Eu vă cer să votaţi în numele unei schimbări în care eu cred.\", a  mai susţinut liderul liberal.