MENIU

Antonescu despre o eventuală candidatură a lui Oprescu: Nu mă îngrijorează

foto: NewsIN

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat joi, întrebat despre o eventuală candidatură a primarului Bucureştiului, Sorin Oprescu, la Preşedinţie, că această perspectivă nu-l îngrijorează, iar intrarea acestuia în cursa electorală "nu schimbă nimic".

În opinia liderului PNL, "orice candidatură ar îmbogăţi peisajul" alegerilor, deci ar fi "binevenită", pentru că oferta electorală "trebuie să fie una cât mai bogată".

"Din punctul meu de vedere, intrarea lui Sorin Oprescu în această cursă electorală nu schimbă nimic. Nici intenţia şi convingerea mea că voi câştiga această cursă, nici lucrurile pentru care mă lupt în această cursă, nici şansele pe care mi le acord", a susţinut Antonescu.

Liderul PNL a subliniat că părerea sa despre Sorin Oprescu şi relaţiile lui cu el - "atâtea câte sunt, nu sunt foarte strânse, dar sunt nişte relaţii de respect şi apreciere reciprocă" - vor rămâne neschimbate.

Antonescu a fost solicitat să-şi explice poziţia faţă de posibila candidatură a lui Sorin Oprescu într-o întâlnire cu tinerii liberali, prilej cu care Crin Antonescu şi-a lansat blogul personal.