MENIU

Antonescu către Băsescu şi Solomon: Nu ne este frică, nu e Oltenia lor!

Foto: NewsIn

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat miercuri la mitingul din centrul Craiovei comportamentul preşedintelui Traian Băsescu şi al primarului acestui oraş, Antonie Solomon, criticându-i pe cei doi că vor să obţină voturi făcând apel la frică.

"Am mai multă încredere în prietenia, dragostea, cuvântul şi speranţa Olteniei decât în ameninţările lui Băsescu şi Solomon şi în promisiunile mincinoase ale lui Geoană. Nu ne e frică nici de Băsescu, nici de cei care ne ameninţă că dacă nu votăm portocaliu ne aruncă afară din Oltenia, pentru că nu e Oltenia lor. Nu ne e frică decât de Dumnezeu şi de întrebarea copiilor noştri: >", s-a adresat Antonescu susţinătorilor din Craiova.

Prezidenţiabilul PNL nu a uitat să critice şi televiziunile de ştiri care au mediatizat întâlnirea lui Băsescu şi Solomon, precum şi cele ale lui Geoană cu locuitorii Craiovei, dar nu în aceeaşi măsură şi pe ale sale. "Aş vrea ca prietenii noştri corecţi, echilibraţi, cinstiţi de la televiziuni să vă arate şi pe dumneavoastră. Uitaţi-i, sunt adevăraţi, sunt vii. Nu sunt aduşi cu forţa, cu autocarul. Nu sunt aduşi cu forţa de directori, de primari, nu sunt plătiţi. Cei care sunt aici nu mă votează de frică. Mă votează pentru că mă iubesc şi eu îi iubesc pe ei", s-a adresat Antonescu mass-mediei.

În cadrul mitingului de la Craiova, majoritatea liderilor PNL care au luat cuvântul - parlamentarii Mario Oprea, Cristian Buşoi,  prim-vicepreşedintele Ludovic Orban - au ţinut să facă referire la situaţia de săptămâna trecută, petrecută cu ocazia vizitei preşedintelui Traian Băsescu în acest oraş.