MENIU

Antonescu a dat asigurări că nu se retrage din cursa pentru Cotroceni

Foto: NewsIn

Odată ce partidul mi-a dat acest mandat (prezidenţiabil - n.r.) şi mi l-am asumat, toată energia mea va fi pusă în slujba acestei bătălii, a declarat, joi, Crin Antonescu, dând astfel asigurări că nu intenţionează să se retragă din cursa pentru preşedinţie.

"N-am plecat niciodată de la o bătălie decât ultimul, nu mi-am lăsat niciodată un camarad pe câmpul de luptă, indiferent care a fost el, n-o voi face nici acum. Dacă mai auziţi pe unul şi pe altul că Antonescu se retrage, că o să fie înlocuit sau, cine ştie, aştept să spună că-s bolnav, vă rog să ştiţi că nu mă retrag, că nu voi fi înlocuit fiindcă nu am de cine, şi că sunt sănătos!", a anunţat liderul PNL, în faţa alegătorilor din Comăneşti, judeţul Bacău.

Antonescu a explicat că reacţia sa vine în urma unor remarci din presă pentru că ar fi văzut că "există comentatori care lansează din când în când tot felul de zvonuri" despre faptul că s-ar putea retrage sau că ar putea fi înlocuit. "Sunt diversiuni, nu s-a pus nicio secundă problema. Partidul e mai mobilizat decât oricând şi este într-o creştere evidentă", a susţinut liderul PNL.

Mai multe articole despre:
alegeri campanie Crin Antonescu preşedinţie