MENIU

Antic: "Trebuie să fim maturi şi calmi cu România! O victorie ne va califica la Mondiale"

Foto: www.daylife.com

Selecţionerul echipei naţionale a Serbiei, Radomir Antic, a afirmat vineri că este optimist în privinţa partidei cu România, iar jucătorii săi sunt foarte motivaţi deoarece vor să obţină calificarea la CM 2010, informează publicaţia "Sportske".

"Cel mai important este ca mâine să dăm dovadă de maturitate tehnică şi calm în joc. Am crescut împreună în aceste preliminarii, am acumulat experienţă şi sper ca acest lucru să se vadă în timpul partidelor. O victorie ne va califica la Campionatul Mondial din Africa de Sud", a spus Antic.

Selecţionerul a adăugat că are încredere în forţa echipei pe care o pregăteşte. "Trebuie să arătăm la ce nivel am ajuns, să fim inteligenţi. Sunt optimist, iar atmosfera la lot este grozavă. Nu avem niciun accidentat, iar acest lucru este foarte bun", a adăugat acesta.

Antic a mai spus că naţionala României este mult mai determinată după înlocuirea selecţionerului, având compartimente foarte echilibrate.

Altfel, fostul fotbalist al echipei Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Belodedici, va primi un premiu din partea Federaţiei Sârbe de Fotbal cu ocazia meciului dintre cele două echipe naţionale.

Partida dintre Serbia şi România va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30, în Grupa 7 a preliminariilor pentru CM 2010.