MENIU

Anglia: Van der Sar lipseşte opt săptămâni după ce şi-a fracturat un deget

Foto: manchester.blogratuit.ro

Portarul olandez al lui Manchester United, Edwin Van der Sar, şi-a fracturat un deget de la mâna stângă într-o partidă amicală şi va lipsi opt săptămâni de pe teren.

Van der Sar a suferit fractura în partida cu Bayern Munchen, atunci când a apărat un penalty în faţa lui Daniel Pranjic. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale, iar medicii au stabilit că perioada de recuperare va fi de circa 8 săptămâni şi portarul va reveni pe teren abia la sfârşitul  lunii septembrie.

În sezonul trecut, Van der Sar a fost unul dintre oamenii de bază al lui Manchester United, contribuind decisiv la câştigarea celui de-al 18-lea titlu al "diavolilor
". De asemenea, el a reuşit să nu primească niciun gol în Premier League timp de 14 meciuri, stabilind un nou record al competiţiei.

De absenţa olandezului de 38 de ani ar putea profita tânărul Ben Foster, cel care a semnat un nou contract cu Manchester United în luna iulie. El ar putea debuta chiar împotriva lui Chelsea, într-o partidă din turneul Community Shield, dar Sir Ales Ferguson mai poate conta şi pe serviciile lui Tomasz Kuszczak.
Mai multe articole despre:
accidentare Manchester United