MENIU

Anglia: Manchester United - Chelsea 3-0

Foto: The Sun

Manchester United a reintrat în lupta pentru titlu în Premier League, după ce a câştigat derby-ul cu Chelsea, scor 3-0, şi a urcat până pe locul trei, la cinci puncte în spatele liderului Liverpool.

Gazdele a deschis scorul în al doilea minut de prelungiri al primei reprize, prin Nemanja Vidic, care a marcat cu capul în urma unei lovituri de colţ. Wayne Rooney a majorat avantajul lui Unied în minutul 62, după o centrare a lui Evra, iar bulgarul Dimitar Berbatov a înscris, în minutul 87, ultimul gol al întâlnirii de pe Old Trafford. 

Manchester: Van der Sar - Neville, Vidic, Evans, Evra (O'Shea 66) - C. Ronaldo, Fletcher, Giggs (Carrick 80), Park - Berbatov, Rooney. Antrenor: Sir Alex Ferguson.

Chelsea: Cech - Bosingwa (Belletti 63), Carvalho, Terry, A. Cole - Mikel - J. Cole (Si Santo 85), Ballack, Lampard, Deco (Anelka 46)- Drogba. Antrenor: Luiz Felipe Scolari.

În urma acestui rezultat, gruparea de pe "Old Trafford", care mai are de jucat două meciuri restante, a acumulat 41 de puncte şi se află pe locul 3 în clasament, la un punct în spatele lui Chelsea, şi la cinci de liderul FC Liverpool.

La partida de pe "Old Trafford" a asistat şi fostul antrenor al lui Chelsea, portughezul Jose Mourinho, a cărui echipă, Inter Milano, va jcua în optimile Ligii Campionilor cu Manchester United.

Clasament: 1. Liverpool 46p, 2. Chelsea 42p, 3. Manchester United 41p (19j), 4. Aston Villa 41p, 5. Arsenal 38p.
Mai multe articole despre:
Chelsea Manchester United Jose Mourinho