MENIU

Anghel Iordănescu: Răzvan să nu ţină cont de criticile patronilor de cluburi

Foto: NewsIn

După ce şi-a pus în cap şefii de club din România, selecţionerul Lucescu este apărat de Anghel Iordănescu, antrenorul care în 1994 a dus România până în sferturile Campionatului Mondial. Iordănescu îl anunţă pe Lucescu junior că Florin Costea s-ar potrivi de minune în atacul naţionalei.

Mititelu nu vede naţionala fără Florin Costea, Iancu l-ar fi vrut convocat pe Bourceanu în locul lui Nicolae Grigore, iar Borcea s-a supărat că Marius Niculae nu a fost convocat înaintea meciului cu Franţa deşi vârful de la Dinamo era accidentat!

Selecţionerul care a dus România până pe locul cinci în lume are un singur sfat pentru Răzvan Lucescu: să nu ţină cont de criticile patronilor de cluburi!

"El are nevoie să testeze până la startul noii campanii de calificare câţiva jucători. El trebuie să ţină cont şi de rezultat , dar să şi formeze noul grup al echipei naţionale", a declarat Anghel Iordănescu.

În schimb, fostul selecţioner recunoaşte: şi el l-ar convoca pe olteanul Costea!

"Eu cred că  Florin Costea este în vederile lui Răzvan Lucescu. Dacă ar fi fost după mine personal eu l-aş fi selecţionat în echipa naţională", a mai spus Iordănescu.