MENIU

Angelo Niculescu, cel care a calificat România la Campionatul Mondial din 1970, trăieşte singur în uitare

Foto: RTV
Angelo Niculescu trăieşte singur într-un apartament din Capitală

Sunt mulţi bătrâni minunaţi în România, dar numai unul a calificat România la Campionatul Mondial din 1970, după 32 de ani de absenţă, şi a scris o pagină importantă în istoria fotbalului românesc. Unii l-au iubit, alţii l-au hulit. Angelo Niculescu trăieşte singur într-un apartament din Capitală unde foarte rar îi sună telefonul.

"Mai mult trăiesc în trecut. Am o pensie de 1025 de lei, rămâne la aprecierea altora dacă este mult sau puţin, însă eu fac faţă situaţiei", a spus modest Angelo Niculescu. "Am ajuns să zic şi eu cum de am rămas singur, unde sunt ceilalţi", a mărturisit acesta.

"Cazul domnului Niculescu nu este singular. Aceasta este o latură a capitalismului, sunt foarte mulţi oameni părăsiţi. Astăzi am avut convingerea că domnul preşedinte este genial. În situaţia în care este România, şeful statului s-a prins în horă la Cluj. Atunci dacă uiţi o ţară, cum să nu-l uiţi pe domnul Niculescu, care a făcut atâtea lucruri pentru fotbalul românesc", a declarat Dorel Vişan.

"Ţara este o horă, o horă a başcăliei. Hai să ne luam mai în serios", a completat Eugen Cristea.

"Dacă nu se iau nişte măsuri de respectare a legilor, tot aşa o s-o ducem şi nu ajungem la niciun rezultat. Lumea a fost dusă înainte de cei puţini, iar oamenii care sunt cazuri sociale şi care au reuşit în viaţă fac parte dintre cei puţini, prin voinţă, idealuri, credinţă. Asta ne lipseşte. Sunt tot mai puţini cei puţini", a conchis Dorel Vişan.

Semnează manifestul NOI VREM RESPECT

Mai multe articole despre:
educaţie manifest abandon respect Dorel Vişan