MENIU

Angela Gheorghiu despre Roberto Alagna: Are o mentalitate de clan!

Foto: evz.ro

Soprana Angela Gheorghiu a vorbit despre motivele divorţului dintre ea şi tenorul italian Roberto Alagna.

În ciuda eforturilor depuse, soprana Angela Gheorghiu a mărturisit că mariajul cu tenorul italian Roberto Alagna nu a mai putut fi salvat. Potrivit unui interviu acordat ziarului "Corriere della Sera", fostul soţ al artistei "avea o mentalitate de clan", "era posesiv", iar "rădăcinile lui siciliene se simt".

Se pare că soprana a fost deranjată de faptul că Roberto prefera să-şi petreacă timpul în compania familiei sale, decât cu soţia. "Când te căsătoreşti, trăieşti cu partenerul tău, în relaţie nu e loc pentru zece persoane", a declarat Angela Gheorghiu. Deşi soprana a insistat să cumpere o casă la Londra, unde să locuiască alături de soţul său, tenorul a ales Parisul pentru a fi mai aproape de familia sa

În urmă cu o lună, Roberto Alagna a declarat pentru Le Figaro că de mult timp nu mai are o relaţie bună cu soţia sa şi că, deşi se aştepta să îi fie greu în aceste condiţii, se simte mai liniştit şi liber. "Nu mai trebuie să dau explicaţii în fiecare seară. Angela nu vrea să audă vorbindu-se de divorţ. Vom vedea. Esenţial este că sunt fericit şi am forţa de a urca pe scenă", a povestit tenorul italian.

Angela Gheorghiu si Roberto Alagna s-au cunoscut în 1996, atunci când au repetat şi cântat împreună în opera "Boema". Au două fiice, Ioana, în vârstă de 20 de ani, şi Ornella, de 17 ani. Prima a fost născută de sora Angelei Gheorghiu, care a decedat într-un accident rutier, iar Ornella este fiica lui Alagna dintr-o căsătorie anterioară, soţia artistului murind în urma unor complicaţii medicale.