MENIU

Angajaţii unei reprezentanţe auto au fost filmaţi cum se bat în plină stradă

Foto: emaramures.ro
Aflaţi în pragul concedierii unii angajaţi nu şi-au putut stăpâni nervi

Falimentul unui reprezentanţe Chevrolet din statul american Michigan a încins spiritele între angajaţi. În numai o zi au fost semnalate trei incidente separate în care foştii angajaţi s-au luat la bătaie. Unul dintre ele a fost filmat de o echipă a unei televiziuni locale.

Vestea că reprezentanţa din Wayland a constructorului de automobile Chevrolet se va închide i-a supărat peste măsură pe angajaţi. Aflaţi în pragul concedierii unii dintre ei nu şi-au putut stăpâni nervi.

Primul scandal a avut loc chiar în faţa showroom-ului între mai mulţi angajaţi, la scurt timp după aflarea veştii. Dar spiritele s-au calmat rapid înainte ca poliţia să intervină şi să-i despartă pe certăreţi. În bătaia surprinsă de un post de televiziune local au fost implicaţi doi dintre angajaţi.

Cu greu au fost despărţiţi de o a treia persoană, numai după ce şi-au împărţit o serie de pumni zdraveni. Ultimul act s-a consumat într-un restaurant între doi agenţi de vânzări. Decizia închiderii reprezentanţei Chevrolet din Wayland a venit ca urmare a turbulenţelor din industria auto americană, grav afectată de criza economică. Şeful poliţiei locale a afirmat că oamenii au ajuns la limita disperării.