MENIU

Andronescu despre posibilitatea de a fi remaniată: Dacă asta merit!

Foto: Realitatea TV

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat luni, comentând informaţiile conţinute de un document intern al PSD în care se spune că ar putea fi remaniată de Emil Boc, că nu ştie de o asemenea posibilitatate, declarându-se dezamăgită că este armă politică.

Întrebată cum comentează documentul strategic al PSD, potrivit căruia va fi remaniată de Emil Boc, Andronescu a spus ironic. "Probabil că (mă va remania, n.r.)..., dacă asta merit..." şi apoi a râs.

Întrebată de ziarişti dacă merită acest lucru, ministrul a răspuns, tot râzând, "Nu ştiu, zic şi eu".  Ea a negat totodată că ar avea informaţii că va fi remaniată.

"Asta îmi produce o profundă dezamăgire", a mai spus Andronescu, întrebată dacă e de părere că este folosită ca armă politică în coaliţie.

Potrivit unei note strategice a PSD, de trei pagini, citată de Realitatea Tv, social-democraţii se aşteaptă ca Traian Băsescu şi PD-L să declanşeze o "ofensivă extrem de violentă" împotriva PSD, fiind vizaţi 18 parlamentari ai acestei formaţiuni pentru a fi racolaţi până la 1 septembrie.

Documentul menţionează şi că tentative de racolare i-ar viza şi pe parlamentarii PNL, "în condiţiile în care cu UDMR şi reprezentanţii minorităţilor se poartă deja discuţii structurate".