MENIU

Andone: \"Am greşit când am refuzat-o pe Dinamo! În ianuarie voi discuta din nou cu domnii Badea şi Borcea\"

Ando, din nou aproape de echipa sa de suflet / FOTO: www.fcdinamo.ro

Aflat în vacanţă în SUA, Ioan Andone regretă că în octombrie nu a răspuns afirmativ la oferta pe care i-o făcuse echipa sa de suflet. Liber de contract, după despărţirea de Al Ahli, Ando lasă de înţeles că s-ar putea reîntoarce totuşi în \"Ştefan cel Mare\".

\"Dinamoviştii trebuie să fie încrezători, să muncească, să dea totul pentru echipă! Dinamo are valoarea necesară pentru a câştiga campionatul, însă e nevoie de multă muncă şi disciplină. Şi cât mai puţine greşeli atât în teren, cât şi în afara stadionului. Poate şi eu am greşit când nu am acceptat, acum câteva luni, proiectul pe 3 ani şi jumătate pe care mi l-au propus domnii Badea şi Borcea. Poate alta era situaţia în acest moment!\", a declarat Ioan Andone pentru site-ul oficial al lui Dinamo, www.fcdinamo.ro.

\"În ceea ce mă priveşte, deocamdată sunt în vacanţă. În luna ianuarie voi mai avea o discuţie cu domnii Badea şi Borcea pentru că, orice s-ar spune, viaţa mea este legată de Dinamo. Am două oferte de a antrena în străinătate, însă nu mă grăbesc să dau un răspuns final\", a mai spus Andone, pentru sursa citată.

Andone a antrenat-o pe Dinamo între 2002 şi 2005. În iunie 2009, Andone a preluat-o pe Al Ahli (Dubai), iar în octombrie, după ce Dinamo l-a demis pe Bonetii a fost la un pas de a reveni în Ştefan cel Mare. A refuzat însă, pe motiv că arabii i-au cerut să-şi respecte contractul. În noiembrie, Ando a părăsit banca lui Al Ahli,devenind liber de contract.

Mai multe articole despre:
Dinamo Ioan Andone Al Ahli Dubai