MENIU

Anca Alexandrescu: Foarte mulţi PSD-işti din teritoriu îl sprijină pe Oprescu

Foto: Gardianul

Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Adrian Năstase, îl sprijină pe Sorin Oprescu pentru că, după cum a spus chiar ea la Realitatea FM, e dezamăgită de unii lideri ai PSD şi crede că Mircea Geoană nu-l poate învinge în alegerile prezidenţiale pe Traian Băsescu.

Consiliera lui Adrian Năstase, Anca Alexandrescu, se va ocupa de relaţia cu presa în echipa de campanie a primarului.
"Nu are nicio legătură cu Adrian Năstase. Este decizia mea. Nu am fost angajată nici la partid, nici la Parlament. L-am ajutat pe domnul Adrian Năstase exact din aceleaşi motive: o relaţie de prietenie, care rămâne chiar dacă nu mai colaborez cu dânsul", a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea FM. Nu am plecat din partid, pentru că nu văd un conflict de interese.

Dacă vor dori să mă dea afară din partid (PSD n.red.), nicio problemă.

"Unul din motivele pentru care am luat această decizie, de a pleca la Sorin Oprescu, a fost dezamăgirea că după atâţia ani de muncă pentru acest partid nu am avut loc în echipa de campanie. Sunt dezamagită de câţiva oameni din conducerea PSD şi de deciziile lor", a spus Alexandrescu.

"Foarte mulţi oameni din teritoriu, care pe moment nu vor să-şi dezvăluie identitatea, s-au oferit să-l sprijine pe Sorin Oprescu. Ca şi pe mine, domnul Mircea Geoană nu i-a convins că-l va învinge pe Traian Băsescu", spune Alexandrescu.