MENIU

Ana Maria Marinca joacă într-un film alături de Liam Neeson

Foto: RTV

Ana Maria Marinca face din nou un rol de excepţie. Actriţa româncă, laureată cu mai multe premii internaţionale prestigioase, are privilegiul de a juca într-un film de acţiune alături de Liam Neeson. "Cinci Minute de Rai", în regia lui Oliver Hirschbiegel, va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 21 august.

"Cinci minute în rai" este povestea emoţionantă a unui fost membru în trupele paramilitare irlandeze, bântuit de amintirea unui adolescent catolic, pe care l-a ucis cu multă vreme în urmă.

Rolul este jucat magnific de Liam Neeson. Fratele adolescentului vrea să se răzbune şi se destăinuie unui personaj feminin, interpretat de Ana Maria Marinca.

Fratele victimei şi asasinul se reîntâlnesc într-un reality show de televiziune după 30 de ani de la crimă. Plănuiau de fapt să se împace.

Filmul cu Ana Maria Marinca va fi vizionat în premieră la festivalul de la Sarajevo, pe 17 august. Românca are în palmares premiul BAFTA pentru cea mai bună actriţă din 2005.

A jucat şi în filmul lui Cristian Mungiu "4 luni, 3 săptămîni şi 2 zile", laureat cu Palm D"Or la festivalul de la Cannes.

Mai multe articole despre:
film Liam Neeson