MENIU

Ambele victime ale atacului de pe 25 aprilie din Galaţi sunt conştiente şi au o evoluţie bună

Foto: RTV

Cele două victime ale atacului de pe 25 aprilie de la Galaţi sunt conştiente şi au o evoluţie bună, a declarat directorul Spitalului Judeţean din Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.

Bărbatul înjunghiat în picior, care a fost supus unei operaţii de reconstrucţie vasculară, se află încă în Secţia de Terapie Intensivă, dar este conştient şi evoluează bine, la fel ca şi fiul său, internat la Neurochirugie, a spus Bacalbaşa.

Potrivit medicilor, Traian Streşină (tatăl), înjunghiat la gamba dreaptă, a suferit o lezare de pachet vascular şi un traumatism sciatic, primind opt litri de sânge în timpul operaţiei de reconstrucţie vasculară prin care a trecut sâmbătă seară, imediat după atacul căruia i-a căzut victimă împreună cu fiul său.

"Se simte bine, este conştient. În ceea ce priveşte starea funcţională a membrului, ne vom putea pronunţa peste câteva zile. Tot ce pot spune acum este că evoluează bine", a afirmat directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei", dr. Nicolae Bacalbaşa. Bărbatul este internat în Secţia de Terapie Intensivă a spitalului. Fiul acestuia, Cătălin Streşină, se află în Secţia de Neurochirurgie şi este, de asemenea, conştient. "Băiatul a fost tăiat cu un cuţit la coapsă şi lovit cu o bâtă în cap, în zona cefei, unde a fost cusut. De asemenea, pe corpul său au fost descoperite două urme de bilă de cauciuc, probabil trase de agresori", a afirmat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Mai multe articole despre:
Galaţi victime înjunghiat Nicolae Bacalbaşa