MENIU

Al-Hilal anunţă că Olăroiu rămâne antrenor, iar acesta şi-a cerut scuze pentru gestul făcut

Foto: www.ahlilal.com
Imediat după terminarea partidei cu Al-Shabab, Cosmin Olăroiu a intrat în conflict cu oamenii de ordine din stadion

Clubul saudit Al-Hilal a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat, că românul Cosmin Olăroiu va rămâne antrenor principal la echipă şi nu s-a pus problema demiterii lui niciun moment, în ciuda informaţiilor apărute în cursul aceleiaşi zile.

"Informaţiile care au circulat în privinţa deciziei clubului de a-l demite pe românul Cosmin Olăroiu sunt incorecte", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al lui Al-Hilal.

Oficialii formaţiei arabe mai adaugă că îi poartă un respect deosebit prinţului Sultan Bin Abdul Aziz şi că vor face totul pentru ca fanii să fie mulţumiţi de rezultatele echipei.

Cosmin Olăroiu a precizat şi el în comunicat că îşi cere scuze pentru gestul făcut şi nu a intenţionat niciun moment să păteze onoarea prinţului. "Când am aruncat tricoul cu imaginea prinţului Sultan Bin Abdul Aziz nu am făcut-o în mod intenţionat sau deliberat, nici nu m-am gândit vreun moment la asta. Eram foarte supărat pentru că nu mi-au fost lăsaţi jucătorii să urce pe podiumul de premiere. Astfel, ţin să îmi scer scuze celor care au înţeles altceva, pentru că eu îl respec pe prinţ, tocmai de asta am acceptat să antrenez pe Al-Hilal în Arabia Saudită", susţine şi tehnicianul român.

Presa din Arabia Saudită a anunţat, sâmbătă, că antrenorul român Cosmin Olăroiu a fost demis de la Al-Hilal pentru că la finalul finalei cu Al-Shabab a avut un conflict cu oamenii de ordine de la stadion şi a aruncat tricoul pe care era inscripţionat chipul vicepreşedintelui ţării, prinţul Sultan Bin Abdul Aziz, iar Federaţia a remis un comunicat prin care anunţa faptul că tehnicianul nu mai are voie să antreneze în Arabia Saudită pentru comportamentul său de după acest joc.

Cosmin Olăroiu a declarat la rândul său, sâmbătă, că s-ar bucura dacă va fi interzis să mai antreneze în Arabia Saudită deoarece s-a săturat de şicanele din ultima vreme din partea oficialilor saudiţi şi că i-ar fi anunţat pe conducătorii lui Al-Hilal că vrea să demisioneze încă de vineri seară.

Echipă pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Hilal, la care Mirel Rădoi a fost titular, a câştigat, vineri, Cupa Coroanei Prinţului, impunându-se în finală în faţa grupării Al-Shabab, scor 1-0, după disputarea prelungirilor. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 114 de Fahed Al-Mofarij.

Cosmin Olăroiu a ajuns la Al-Hilal în luna iunie a anului 2007, iar de atunci a reuşit să câştige, în afară de trofeul adjudecat vineri, un titlu de campion, dar şi încă o Cupă a Coroanei Prinţului, ambele în 2008.
Mai multe articole despre:
demitere Cosmin Olăroiu Al Hilal