MENIU

Alexandru Tudor: Am o alergie necontagioasă, nu este varicelă

Foto: NewsIn

Arbitrul FIFA Alexandru Tudor a declarat, marţi, că nu suferă de varicelă, aşa cum s-a speculat până acum, ci are doar o alergie cutanată, motiv pentru care a putut conduce derby-ul Rapid-CFR Cluj, în urma căruia a fost acuzat că a avantajat formaţia ardeleană.

"În momentul în care eu mă duc la doctor şi el îmi spune că e o alergie, ce pot să mai spun eu? Am o alergie necontagioasă, nu este o varicelă. În plus, eu nu am discutat niciodată cu preşedintele Vasile Avram pentru a-i spune că nu vreau să conduc meciul", a spus Tudor, la GSPTV.

Centralul susţine că nu îşi reproşează absolut nimic după partida din Giuleşti, deşi a fost acuzat că a favorizat CFR Cluj. "Eu sunt mulţumit de ceea ce am făcut, nu îmi reproşez nimic. Atunci când nu este o fază clară de penalty, regulamentul spune că nu trebuie să acordăm lovitură de pedeapsă. Jucătorul ştie că a simulat, e o greşeală pe care mi-o asum la faptul că nu i-am acordat galben lui Herea. Consider că prestaţia mea a fost mulţumitoare", a punctat Tudor.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, a declarat, marţi, agenţiei NewsIn, că a reuşit să discute cu Alexandru Tudor şi i-a impus acestuia să efectueze un control medical: "Din câte se pare, Tudor nu are varicelă, iar el susţine că nu este decât o alergie. I-am cerut să clarifice situaţia şi i-am impus să meargă la doctor să aducă o adeverinţă, chiar dacă el susţine că a fost deja la medic. Am avut o discuţie foarte dură cu el şi am clarificat lucrurile".

Alexandru Tudor a condus derby-ul etapei a 10-a, dintre Rapid şi CFR Cluj, scor 1-4, şi a fost acuzat de giuleşeteni că au fost dezavantajaţi clar. Mai mult, s-a spus despre el că nu ar fi trebuit să conducă acest joc pentru că are varicelă. În urma acestor supoziţii, dar şi pentru prestaţia sa, CCA a decis să îl oprească de la delegări pe Alexandru Tudor până când situaţia sa va fi clarificată, urmând ca apoi să se ia alte măsuri.