MENIU

Albumele Andrieş, Chilian şi Ada Milea, printre cele mai aşteptate ale anului

Foto: valceaevanghelica.wordpress.com

Noile albume semnate de Alexandru Andrieş, Florin Chilian şi Ada Milea se numără printre cele mai aşteptate materiale discografice ale anului 2009, potrivit caselor de producţie.

Florin Chilian va lansa, la jumătatea acestui an, albumul simfonic "Autistul - Nu-l mai goniţi pe Brâncuşi". "Discul tratează autismul social şi trebuia să fie primul meu album, pentru că este gata de 15 ani", a declarat Florin Chilian, care semnează muzica şi textele pieselor.

Printre cele 12 titluri ale noului album al lui Chilian se numără "De-ai putea", "Sens interzis", "Viaţa ca o curvă" şi "Oameni singuri", alături de îndemnurile "Ai grijă de tine" şi "Ai grijă de ea".

"Veteranul" Alexandru Andrieş lucrează şi el la un album în 2009 care va fi lansat, cel mai probabil, la toamnă, potrivit managerului A&A Records, Andi Enache.

Ada Milea are în pregătire o versiune în limba engleză a albumului "Apolodor", la şase ani după cea în limba română. Discul este inspirat de "Cartea lui Apolodor", scrisă de Gellu Naum şi vine la doar un an după ultimul material discografic al artistei, "Inventar". 

Un debut aşteptat cu interes, tot în 2009, este cel al Alexandrinei Hristov, originară din Republica Moldova, care cântă piese în limba română, franceză şi rusă. Albumul ei se va numi "Om de lut" şi va ieşi pe piaţă la sfârşitul lunii martie.  

La fel de aşteptat este materialul discografic ce va marca un alt debut, al cântăreţei Sânziana, în vârstă de doar 14 ani. Piesele, aflate încă în lucru la studioul de înregistrări Viţa de Vie, sunt cântate împreună cu trupa XYZ, iar producătorul albumului este Fundaţia Culturală Phoenix. Discul va include şi melodia "Save me from fire", pentru care Sânziana a fost comparată cu celebra Shakira.

Mai multe articole despre:
Ada Milea album Florin Chilian Alexandru Andrieş