MENIU

Alba Iulia - Adrian Falub: "În primele patru etape, am fost un fel de Moş Crăciun al Ligii I"

Foto: NewsIn

Antrenorul Unirii Alba Iulia, Adrian Falub, a declarat, luni, că este dezamăgit de atitudinea elevilor săi din acest început de campionat din cauza erorilor repetate comise şi crede că aceştia nu au devenit conştienţi de faptul că au reuşit să promoveze în Liga I.

"Cu tot respectul pe care îl purtăm adversarilor, nu pot să nu spun că în primele patru etape am fost un fel de Moş Crăciun al Ligii I. Braşovul ne-a bătut printr-un gol făcut cadou, iar Răduţă a ajuns în toate ziarele după ce a înscris două goluri cu noi. Cum să nu fiu supărat când noi facem numai cadouri tuturor echipelor pe care le întâlnim?", a afirmat Falub.

Tehnicianul se consideră la rândul său vinovat deoarece nu a reuşit să le imprime fotbaliştilor săi o mentalitate pentru primul eşalon. "Am şi eu o mare parte de vină. Nu au înţeles încă faptul că au promovat în Liga I pe valoare şi nu pentru că s-ar fi cumpărat un loc sau s-ar fi aranjat meciuri. Eu aş vrea să se bată cu orice echipă, indiferent de nume, nu să se mulţumim cu fraze de genul 'nu ne-am făcut de râs cu x sau y'. Dacă ne-am speriat de Rapid, ce vom face cu Timişoara, vicecampioana României? În acest meci, trebuie să afişăm o altă atitudine", a adăugat acesta.
Unirea Alba Iulia ocupă locul 11 în Liga I după primele patru etape, cu patru puncte acumulate.
Mai multe articole despre:
Unirea Alba Iulia Adrian Falub