MENIU

Alarmă cu bombă la gara din municipiul Cluj-Napoca

FOTO: ratuc.ro

Călătorii aflaţi în gara din municipiul Cluj-Napoca au fost evacuaţi joi, după ce o persoană necunoscută a sunat la Biroul de informaţii al gării şi a afirmat că la ora 13.30 va exploda o bombă.

Potrivit IPJ Cluj, la faţa locului au fost echipaje ale poliţiei Transporturi Feroviare, precum şi specialişti ai Grupei pirotehnice a SRI, Direcţia judeţeană Cluj.

"Alarma cu bombă a fost primită la 10.34, la Biroul de informaţii al gării CFR. Au fost verificate primele trenuri care urmau să plece şi în acest moment se fac verificări şi cu ajutorul câinilor special antrenaţi. Nu a fost întrerupt sau afectat traficul feroviar", a declarat subcomisarul Daniel Graur, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Cei 30 de poliţişti ai biroului Poliţiei TF şi cei şapte-opt specialişti ai SRI vor rămâne în alertă la faţa locului până la ora 13.30, când a fost anunţat că ar avea loc explozia.

Iniţial a fost evacuată gara, iar, după primele verificări ale pirotehniştilor, călătorilor li s-a permis să se întoarcă în gară. 

Mai multe articole despre:
Cluj bombă ameninţare gară