MENIU

Aihan Omer: România se va bate pentru calificare cu Bosnia

Foto: NewsIn

Selecţionerul naţionalei masculine de handbal a României, Aihan Omer, a declarat, joi, că principalul adversar la calificarea în play-off-ul CM 2011 este Bosnia, dar indiferent de adversar elevii săi vor juca serios şi vor da totul pentru prezenţa la turneul final.

"E o grupă echilibrată şi aici mă refer la România şi la Bosnia. Cu Bosnia ne vom bate pentru primul loc în grupă, cel care duce în play-off. Putem spune că e o tragere cu noroc, dar indiferent de adversarii pe care i-am avea trebuie să jucăm serios pentru că ne dorim enorm să ne calificăm", a afirmat Aihan Omer.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a vorbit la rândul său despre componenţa grupei României de calificare în play-off-ul Campionatului Mondial de handbal din Suedia din 2011: "Avem şanse mari să ne calificăm, dar să nu uităm că mingea e rotundă. După nume, Bosnia este cel mai puternic adversari. A fost o tragere cu noroc, puteam să întâlnim echipe mai grele".

Naţionala masculină de handbal a României va juca în Grupa 2 de calificare în play-off-ul Campionatului Mondial din Suedia din 2011, alături de Bosnia, Finlanda şi Marea Britanie.
Mai multe articole despre:
România handbal masculin Aihan Omer CM 2011