MENIU

Agentul lui Ibrahimovic spune că atacantul lui Inter ar fi de acord cu un transfer la FC Barcelona

Foto: http://cdn.wn.com

Agentul suedezului Zlatan Ibrahimovic de la Inter Milano, Mino Raiola, a declarat, vineri, că atacantul ar fi de acord cu un transfer la campioana Spaniei, FC Barcelona, în cazul în care cele două cluburi vor ajunge la un acord.

"Dacă echipele ajung la un acord, nu vom avea niciun fel de problemă se ne înţelegem cu FC Barcelona asupra salariului sau a altor aspecte", a spus agentul Mino Raiola.

Preşedintele lui Internazionale Milano, Massimo Moratti, s-a întâlnit cu antrenorul Jose Mourinho şi au discutat despre bugetul pentru sezonul viitor, apoi a fost văzut în timp ce stătea de vorbă cu preşedintele Barcelonei, Juan Laporta, fapt ce a dat naştere zvonurilor privind un eventual transfer al lui Ibrahimovic la gruparea catalană.

Suedezul a spus de mai multe ori că se simte destul de frustrat la Inter, deşi echipa e la al 4-lea titlu consecutiv în Italia, din cauză că gruparea nu are performanţe în Europa, şi ar dori să încerce şi altceva. Cu toate acestea, oficialii clubului italian au precizat că şi-ar dori ca atacantul să rămână în continuare la campioana din Seria A.

De asemenea, au existat zvonuri că Inter şi FC Barcelona ar putea ajunge la un acord în privinţa transferului lui Ibrahimovic şi dacă Samuel Eto'o ar trece de la iberici la italieni.
Mai multe articole despre:
transfer Inter Milano Fc Barcelona Ibrahimovic