MENIU

Agenţiile de turism oferă vacanţe în insulele celebrităţilor

Foto: i-turism.ro

Pentru viitorul câştigător al milioanelor de la Loto 6/49 avem câteva recomandări de vacanţă. Că e vorba de o insulă exotică sau de un hotel numai pentru el, nimic nu e prea excentric, agenţiile de turism satisfac orice capriciu. Evident, cu condiţia ca zerourile din conturi să fie cât mai multe.

Grecia, Turcia şi Spania sunt şi anul acesta destinaţiile verii. Mai sunt însă şi turişti care îşi permit să fie excentrici. "Comoara ascunsă din Oceanul Indian este închiriată de vedete care plătesc pe zi 30.000 de euro. Acestea sunt toate condiţiile pentru un sejur de lux", a declarat directorul agenţiei de turism, Cosmina Vladu.

O altă opţiune, Sardinia. O vacanţă costă 3.000 de euro pe noapte, însă la piscină te poţi întâlni cu actorul preferat.

"Cele mai scumpe croaziere sunt cele private, în care se închiriază o ambarcaţiune şi urmează un itinerariu special", a spus reprezentantul unei agenţii de turism. E drept că pe lângă bani, trebuie să ai şi mult timp liber.

Oferte sunt şi în Grecia, 30 de euro pe noapte, Turcia, 250 de euro sau Cipru, 350 de euro. Malta, Tunisia, Egipt sau Italia, toate de la câţiva zeci de euro la câteva sute.
Mai multe articole despre:
Spania Turcia Grecia vacanţe agenţii de turism