MENIU

Aeroportul Transilvania din Târgu Mureş se închide pentru reparaţii

Foto: flickr.com

Conducerea Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş a anunţat că, din cauza unor lucrări de reparaţii, aeroportul va fi închis timp de cinci zile, în perioada 11 - 16 mai.

"Ca urmare a procedurilor de achiziţie lucrări parcurse şi a informării operatorilor aerieni în prealabil, s-a stabilit ca, în perioada 11 mai, orele 16.00 şi până în 16 mai, orele 14.00, Aeroportul Transilvania Târgu Mureş să fie închis traficului aerian, pentru reparaţii. Operatorii aerieni (TAROM, MALEV, WIZZ AIR ) au informat din timp pasagerii asupra deciziilor de anulare sau transfer pe alt aeroport a traficului lor aerian pe întreaga durată cât Aeroportul Transilvania Târgu Mureş este închis", a declarat Ştefan Runcan, directorul aeroportului.

În cadrul programului de investiţii şi reparaţii finanţat de Consiliul Judeţean Mureş pe anul 2009, R.A Aeroportul Transilvania Târgu Mureş are planificată etapa a doua de reparaţii dale izolate la pista aterizare/decolare pe o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi.

În perioada 1-6 mai, Aeroportul Transilvania a preluat toate cursele de la Cluj-Napoca, acesta din urmă fiind închis pentru reparaţii.

Mai multe articole despre:
aeroport reparaţii Târgu Mureş