MENIU

Adriana Săftoiu a explicat, la "Comentezi?", eşecul tinerei generaţii în politică

Foto: RTV

Fostul consilier prezidential şi actualul deputat liberal, Adriana Săftoiu, a fost aşteptată marţi, 7 iulie, începând cu ora 12:00, la "Comentezi?" pentru o dezbatere despre cazurile "Ridzi" şi "Boureanu" şi aşteptările sale cu privire la toamna prezidenţială.

Utilizatorii Cotidianul.ro îi vor putea adresa întrebări Adrianei Săftoiu accesând Cotidianul.ro/Videochat. Talk-show-ul online va fi moderat de Ciprian Ranghel, redactor-şef adjunct, Cotidianul, şi Dan Duca, senior editor Cotidianul.ro.

Adriana Săftoiu a devenit cunoscută publicului larg după ce a fost numită consilier prezidenţial şi purtător de cuvânt al Preşedintelui României Traian Băsescu, funcţie deţinută din decembrie 2004 până în martie 2007.

În prezent, Săftoiu deţine un mandat de deputat, pentru care a candidat pe listele PNL, şi este adepta introducerii “votului obligatoriu în România”, declarând, luna trecută, că va iniţia un proiect de lege în acest sens.

Şi-a început cariera ca jurnalist la Rompres şi Mediafax în perioada 1993-1998. Săftoiu a urcat pe scena politică în 1998, ocupând timp de 2 ani poziţia de Secretar de stat şi purtător de cuvânt al Guvernului. Ulterior, a fost numită director de cabinet al ministrului Transporturilor Traian Băsescu (între 2000 şi 2001), urmând ca între 2001 şi 2004 să fie consilier la REMITROM 2000 şi director al Biroului de Presă al Partidului Democrat.

Deputatul liberal Saftoiu este, în plus, autoare a două cărţi, “Vocile Puterii” (2007) şi “Jurnal de campanie” (2009).

Utilizatorii Cotidianul.ro vor putea urmări dezbaterile dintre Adriana Saftoiu, Ciprian Ranghel - redactor-şef adjunct, Cotidianul şi Dan Duca - senior editor Cotidianul.ro, astăzi, de la 12:00, pe Cotidianul.ro/Videochat, având ocazia de a adresa în timp real întrebări şi mesaje invitatei.

"Comentezi?" este talk-show-ul online săptămânal, lansat de Cotidianul.ro şi difuzat în fiecare marţi la prânz, care tratează probleme stringente din sferele politică, socială şi economică.

Cotidianul.ro este inclus în portofoliul F5, compania de web a grupului Realitatea-Caţavencu, iar spaţiile publicitare sunt gestionate de regia de vânzări online, cross-media şi neconvenţionale F5 X-Media, parte a trustului.
Mai multe articole despre:
Adriana Săftoiu Cotidianul.ro videochat