MENIU

Adrian Rădulescu, ministru propus la Agricultura: Ştiu un lucru, berbecul şi gardul, şi cu asta am spus tot

Foto: Realitatea TV
Adrian Rădulescu: Domnule senator, ştiu o chestiune: "berbecul şi gardul" şi cu asta am spus tot.

Invitat în emisiunea "Realitatea zilei", Adrian Rădulescu a adus numeroase argumente în favoarea sa, apoi s-a contrazis cu liberalul Varujan Vosganian, după care a tras o concluzie originală.

Întrebat dacă este sigur că va fi ales ministru, Adrian Rădulescu şi-a luat apărarea şi a adus numai argumente pozitive pentru Guvernul propus de Lucian Croitoru.

"Văd că dumneavoastră din start nu daţi nicio şansă. Uite că să vă dau un exemplu dintr-un meci de fotbal. Nu dădea nimeni nicio şansă la Urziceni şi-aţi văzut ce s-a întâmplat. Dar ăia au intrat în teren. Aş vrea să văd toţi senatorii şi deputaţii de la PNL şi PSD să văd dacă puneţi pentru mine bila neagră sau bila albă", a spus Adrian Rădulescu.

"Domnu Rădulescu, trebuie să vă spun cu tristeţe că se votează ministru cu ministru, de aceea va trebui să punem o singură bilă şi pun o bilă neagră pentru acest guvern", a replicat Varujan Vosganian.

Discuţiile între cei doi au continuat pe un ton şi mai sever.

"Acest guven nu se bucură de credibilitate. Acuma eu nu vreau să mă disput cu dumneavoastră pentru că eu sunt senatorul unui loc validat de parlament, dumneavoastră sunteţi ministrul unui guvern imaginar", a adăugat senatorul PNL, Varujan Vosganian.

"Eu nu vreau să intru într-o polemică politică, nu-i interesul meu, dar aş spune decât un singur lucru. Domnule senator, ştiu o chestiune: "berbecul şi gardul" şi cu asta am spus tot", a conchis Rădulescu.