MENIU

Adrian Porumboiu: Mocirla este prea mare, ca episodul Piteşti să-i fi zgâlţâit pe arbitri

Foto: NewsIn

Patronul Vasluiului critică prestaţia lui Radu Petrescu din meciul cu FC Braşov şi e convins că unele echipe din Liga I au protecţie totală. El a anunţat că îşi doreşte readucerea arbitrilor străini.

N-au trecut decât trei etape din Liga I şi a început din nou ofensiva furibundă împotriva arbitrilor. Unul dintre acuzatorii vehemenţi este finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care a tunat şi a fulgerat după egalul de acasă, cu FC Braşov.

"Am asistat la un arbitraj discutabil. Am crezut că episodul Piteşti i-a mai zgâlţâit, dar mocirla este prea mare. Vreau numai arbitri străini. Nu cred că Huzu face delegările, ci alţii. Au venit cu temă la Vaslui. Să nu creadă cineva că nu am câştigat doar din cauza arbitrajului, însă tot ce a fost aici a fost o mizerie. E greu să răzbaţi, fiindcă unele echipe au protecţie totală. Au stat pe jos câte o jumătate de oră, de parcă erau la un spectacol. Experimentele pe Vaslui se fac, fiindcă noi suntem mai fraieri", a spus Porumboiu.

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul vasluienilor, Cristi Dulca, el a făcut referire strictă la jucătorii proprii după egalul, 2-2, cu FC Braşov: "Am avut un meci foarte greu, dar noi ni l-am făcut aşa. Am primit două goluri de cascadorii râsului. Ne-am sufocat adversarul, ne-am creat foarte multe ocazii. Nu ştiu dacă braşovenii au ajuns de două ori la poartă".

Mai multe articole despre:
Vaslui FC Braşov Adrian Porumboiu Cristi Dulca