MENIU

Adrian Năstase: În acest moment, PSD pare "o subunitate" a preşedintelui Băsescu

Foto: NewsIn
A. Năstase: Părem un fel de subunitate a preşedinteului Băsescu şi lucrul ăsta e extrem de dăunător din punct de vedere al identităţii partidului.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat că PSD are în acest moment o problemă de identitate şi că pare o subunitate a preşedintelui Băsescu.

"Noi avem o problemă acum, că părem cumva ca un fel de subunitate a preşedinteului Băsescu şi lucrul ăsta e extrem de dăunător din punct de vedere al identităţii partidului. De aceea cred că trebuie să revitalizăm propunerile noastre şi cele din campanie şi formulele de doctrină", a declarat Năstase

El a mai declarat că este "foarte important ca acest Guvern să fie un guvern PD-L - PSD, nu un Guvern în care PSD trebuie să urmeze o anumită linie. "

Referitor la propunerea PSD pentru ministrul de Interne, Năstase a subliniat că lucrul cel mai importnant sunt politicile pe care o să le facă viitorul ministru şi nu persoana sa. "Va avea loc o discuţie în care să încercăm mai curând, pe o formulă mai de brainstorming, să găsim varianta cea mai bună, nu numai sub aspectul persoanelor, candidaturilor, ci mai ales al politicilor", a declarat Năstase.