MENIU

Adrian Mititelu: Dacă ne retrogradează, mineriada ar fi un lucru mărunt faţă de ce se va întâmpla

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat că în cazul în care echipa din Bănie va fi retrogradată se va declanşa o adevărată revoluţie.

"Nu vreau să fiu patetic, dar dacă ne retrogradează, mineriada ar fi un lucru mărunt faţă de ce se va întâmpla. Filiera situaţiei de acum a Universităţii Craiova are foarte multe puncte în comun cu cea a Timişoarei, de depunctare", a declarat Adrian Mititelu la Otv.

Mititelu dă vină pentru această problemă pe şeful de la FRF, Mircea Sandu.

"Duru (preşedintele Comisiei de Licenţiere) i-a spus avocatului meu că trebuie să beneficiem de mila preşedintelui Mircea Sandu pentru a rămâne în prima ligă", a mai spus Mititelu.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, spune că nu se află în spatele ideii ca Universitatea Craiova să fie retrogradată din Liga I şi mărturiseşte că nu are nici o influenţă asupra comisiilor din cadrul Federaţiei.

"M-ar durea sufletul să văd Craiova retrogradată. Nu i-am răspuns la telefon pentru că vedeţi ce se întîmplă zilele astea cu DNA-ul, cine ştie ce mi se mai pune în cîrcă? Prunea a răspuns şi acum e pus sub acuzare! Noi nu suntem împotriva suporterilor, nu vreau să pice Universitatea! Pe domnul Duru l-am gonit din biroul meu pentru că e treaba lui ce face. Nu depinde de mine, dar eu sunt pentru cluburi, pentru suporteri. Comisiile sunt autonome, ele decid, preşedintele nu intervine la nici o instanţă de judecată", a declarat Mircea Sandu.