MENIU

Adrian Mititelu: \"A fost execuţie cu public! CFR Cluj este o echipă hidoasă, un fel de Victoria Bucureşti\"

<descriere>

Eliminarea din Cupă a Universităţii Craiova s-a lăsat cu acuze grave la adresa CFR-ului. Patronul Universităţii a criticat dur gruparea din Gruia.

CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a eliminat Universitatea Craiova, scor 1-0, în sferturi, într-o partidă marcată de câteva erori importante de arbitraj ale brigăzii conduse de Alexandru Tudor.

\"A fost execuţie cu public în seara asta. Această echipă hidoasă şi-a arătat faţa. Este un fel de Victoria Bucureşti, în varianta nouă! Sunt susţinuţi politic de patru ani de zile, a fost o execuţie marca Emil Boc şi Arpad Paszkany. S-au obişnuit să fie ajutaţi şi să câştige, am fost anuntaţi încă de miercuri că tuşierii sunt ai CFR-ului. Am crezut că e o glumă, dar uite ca s-a adeverit\", a  mai spus Mititelu la GSP TV.

Deţinătoarea ultimelor două ediţii ale Cupei României, CFR Cluj, s-a impus, miercuri, scor 1-0, pe terenul Universităţii Craiova, la meciul de debut al antrenorului Andrea Mandorlini, şi s-a calificat în semifinalele competiţiei. Meciul a fost arbitrat de o brigadă compusă din centralul Alexandru Tudor şi asistenţii Bogdan Velicu şi Radu Ghinguleac.  

Gazdele au înscris în minutul 10, prin Florin Costea, aflat la limita ofsaidului, care a trimis pe jos după o deviere a lui Şoavă, însă golul a fost anulat pe motiv că atacantul Craiovei se afla în afara jocului. Asistentul Ghinguleac nu a ridicat fanionul, decizia fiind luată de Alexandru Tudor.