MENIU

Adebayor, făcut preş la mall

Foto: PA
Foto: PA

Imaginea atacantul togolez promovează lupta pe care Manchester City o începe cu Big Four, sâmbătă, când joacă împotriva lui Arsenal.

După ce a cheltuit sute de milioane de euro pe achiziţii de jucători şi salarii, Manchester City încearcă să acapareze şi spaţiul public din oraş, mai ales că se află în competiţie directă cu Manchester United.

Oamenii care merg săptămâna aceasta în centrul comercial Arndale au surpriza să găsească întins pe jos chipul lui Emanuel Adebayor, pe care sunt invitaţi să păşească. Imaginea atacantului togolez, în centrul celui mai mare mall din Manchester face parte din campania publicitară cu care cel mai bogat club de pe planetă vrea să însoţească asaltul împotriva "Big Four", cele mai puternice formaţii din Premier League, or această luptă va începe sâmbătă, cînd City va juca împotriva lui Arsenal.

Adebayor a fost transferat tocmai de la "tunari" în această vară, pentru 25 milioane lire sterline, şi a marcat două goluri în primele trei meciuri jucate pentru City.

O campanie publicitară puternică a făcut acelaşi club şi după achiziţionarea argentinianului Carlos Tevez, în urmă cu aproape două luni.