MENIU

Accident grav pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală

Foto: dailymail.co.uk

Doi oameni au murit şi altul a fost rănit azi-noapte într-un grav accident de circulaţie. Din cauza vitezei, un şofer a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a oprit într-un copac, pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală.

Potrivit poliţiştilor, şoferul ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Din primele cercetări se pare că autoturismul Range Rover a circulat din direcţia Piaţa Domenii către Piaţa Chibrit cu o viteză destul de mare şi, din declaraţia persoanei care a supravieţuit accidentului se pare că şoferul maşinii ar fi folosit frâna de mână şi a scăpat maşina de sub control.

Singurul supravieţuitor al accidentului este ocupantul locului din dreapta şoferului. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

La faţa locului s-au deplasat atât poliţiştii de la Brigada Rutieră, cât şi pompierii, echipe de descarcerare de la SMURD, dar şi poliţişti comunitari. Poliţia Comunitară a intervenit pentru a calma spiritele în zonă, deoarece se strânseseră foarte multe persoane.
Mai multe articole despre:
accident morţi capitală