MENIU

Accident grav în Bihor: Un tren a lovit o maşină

Foto: Prikoke@photobucket.com
utoturismul Logan a fost târât pe o distanţă de circa 50 de metri. Femeia aflată la volan a fost grav rănită şi se află internată la o clinică de specialitate din Oradea.

Un tren Intercity a lovit un autoturism, la un pasaj de cale ferată din Bihor. Şoferul a fost grav rănit. Circulaţia trenurilor a fost blocată între Oradea şi Salonta.

Autoturismul Logan a fost târât pe o distanţă de circa 50 de metri. Femeia aflată la volan a fost grav rănită şi a fost internată la o clinică de specialitate din Oradea. Niciun pasager al trenului nu a fost rănit.

''Accidentul s-a produs ca urmare a nerespectării semnalelor acustice şi optice la trecerea la nivel cu cale ferată. Femeia aflată la volanul autoturismului era singurul pasager'', a declarat Cristian Herţe, purtător de cuvânt ISU Bihor.

"În urma accidentului produs, locomotiva trenului Intercity care circula pe ruta Timişoara - Cluj-Napoca a avut o avarie la conducta de aer, acesta nemaiputând circula, dar este în drum un alt tren care va prelua călătorii. Trei trenuri care circulau pe această rută au întârzieri de circa două ore", a spus directorul adjunct CFR Călători, Alexandru Dumitrescu.

 

Mai multe articole despre:
accident tren maşină Bihor