MENIU

Abel Moreno, după experienţa Steaua: "Am riscat când am mers în România! Acum am renăscut!"

Foto: NewsIn

Mijlocaşul formaţiei Xerez, Abel Moreno, a declarat că plecarea sa de la Steaua a fost binevenită, iar după ce a ajuns în Spania "s-a născut a doua oară" ca fotbalist profesionist, informează duminică presa iberică.

"Când am ajuns la Steaua am avut o oportunitate mare, să joc în Liga Campionilor. Am riscat când am mers în România, iar lucrurile nu au ieşit chiar aşa cum mi-am dorit. Apoi am plecat şi am ajuns aici, la Xerez, iar acest transfer a fost ca un miracol. E ca şi când m-aş fi născut pentru a doua oară", a spus Abel.

Referitor la obiectivele celor de la Xerez, care tocmai au promovat în Primera Division, Abel a precizat: "E greu să vorbim acum de cine ştie ce obiective. Ne va fi foarte greu în prima ligă şi poate vom suferi, dar trebuie să încercăm să jucăm cât mai bine. Trebuie să dăm tot, iar dacă vom reuşi să ne menţinem în Primera, va fi ceva istoric. Sper ca stadionul să fie plin la fiecare meci, iar noi să îi facem pe spectatori să vibreze la fiecare fază".

Abel Gomez Moreno a venit la Steaua de la Murcia, în vara anului trecut, însă nu a jucat aproape deloc pentru roş-albaştri şi nici nu a fost inclus pe lista UEFA pentru meciurile din ediţia trecută a Ligii Campionilor. Tocmai de aceea, el şi-a reziliat contractul cu formaţia din Ghencea şi s-a transferat la Xerez, grupare cu care a reuşit să promoveze în prima ligă spaniolă la finalul acestui sezon. Xerez este pregătită de fostul tehnician al lui Dinamo, Esteban Vigo.
Mai multe articole despre:
Steaua transfer Abel Moreno Xerez