MENIU

Abel Balbo, antrenorul la Treviso pentru zece minute!

Foto: solocalcio.com

Abel Balbo a demisionat din funcţia de antrenor a echipei Treviso, din Serie B, la mai puţin de o zi de când a fost numit la echipă, informează gazzetta.it. Directorul sportiv al echipei, Giuseppe Cannella, cel care l-a adus pe Balbo la echipă şi-a anunţat demisia la câteva minute după antrenor.

"Am fost antrenorul echipei pentru numai zece minute şi îmi era ruşine. Îmi riscam degeaba reputaţia pe care mi-am construit-o într-o carieră onorabilă", a declarat Abel Balbo

Au apărut zvonuri potrivit cărora jucătorii nu au fost de acord cu numirea argentinianului şi nu s-au prezentat la antrenament, dar conducerea clubului a negat această variantă spunând că antrenamentul nu s-a desfăşurat din cauza lipsei de personal medical.

Căpitanul formaţiei, Riccardo Gissi, a afirmat că jucătorii nu aveau nicio problemă cu Abel Balbo şi aşteptau primul antrenament sub conducerea acestuia, deşi marţi niciunul nu s-a prezentat la stadion.

Abel Balbo trebuia să-l înlocuiască pe tehnicianul Luca Gotti pe banca formaţiei Treviso, care este pe ultimul loc din Serie B.

Mai multe articole despre:
Treviso Serie B