MENIU

A vrut să se sinucidă Zina Dumitrescu?

Foto: CANCAN

Luni seară, vestea că Zina Dumitrescu a vrut să-și pună capăt zilelor, șoca lumea modei românești. Miercuri, presa scria că pierderea ultimului soţ, Costin Dumitrescu, şi a primului, Rim Negreanu, constituie cauza tentativei de sinucidere.

Luni seară, Larisa, soția lui Alin Oprea, a chemat Ambulanța după ce a sunat în zadar la ușa nașei ei, Zina Dumitrescu. Gurile rele au comentat că "Mama modei românești" a luat, în acea seară, mai multe pastile de Distonocalm, dorind să se liniștească, după ce doi dintre cei mai importanți bărbați din viața ei au fost înmormântați la o diferență de două zile: actorul Rim Negreanu, cel cu care are singurul său copil, pe Cătălin, și profesorul universitar Costin Dumitrescu.

Larisa Oprea a negat speculațiile și a declarat că Zina Dumitrescu nu a luat Distonocalm, ci un medicament care i-a fost prescris de medic și pe care obișnuiește să-l ia în fiecare zi. Potrivit aceleiași surse, Zina Dumitrescu, în vârstă de 73 de ani, a leșinat din cauza stresului, însă și-a revenit în scurt timp. Cu toate acestea, mama modei românești a primit îngrijiri din partea medicilor de la Ambulanță.

În urmă cu trei ani, Cătălin Negreanu, fiul creatoarei de modă, o găsea pe aceasta leșinată în casă.  Surse apropiate anunțau că Zina Dumitrescu a încercat să se sinucidă, înghițind pastile de Diazepam, cu două zile înainte de a împlini 70 de ani.

Mai multe articole despre:
sinucidere Zina Dumitrescu