MENIU

A trimis mesaje timp de 6 luni unui număr greşit. Răspunsul primit a făcut furori pe Facebook

O femeie a trimis mai multe mesaje către unui număr de telefon greşit. Răspunsul pe care i l-a dat persoana care le-a primit a devenit viral. 

Un bărbat de 30 de ani primea încontinuu mesaje de la o femeie care voia să vorbească, de fapt, cu o fostă colegă de muncă.

Deşi bărbatul i-a spus de mai multe ori că nu este el persoana către care ea vrea să trimită mesaje, femeia a uitat de fiecare dată acest lucru şi, o dată la câteva săptămâni, îi scria din nou, conform mirror.co.uk.

La un moment dat, bărbatul a decis să-i răspundă cu un selfie cu el şi barba lui imensă, ca să-i arate că nu este nicidecum colega cu care femeia vrea să vorbească.

S-a amuzat teribil, însă, când a văzut că femeia nu-şi dădea nici aşa seama că trimitea mesaje unui număr greşit, aşa că a publicat conversaţia pe o reţea socială. 

Femeia a continuat să-i arate poze cu torturi, i-a dat întâlnire, i-a spus că îi este dor de foştii colegi şi i-a dat mai multe alte informaţii despre viaţa ei personală, fără să-şi dea seama că nu vorbea cu cine trebuie.

Mai multe articole despre:
telefon mesaje smartphone