MENIU

A treia bonă bătăuşă. O familie din Pipera o acuză pe babysitter că le-a lovit copiii

Foto: Realitatea TV
După ce presa a mediatizat cazul bonelor care îi agresau pe micuţii lăsaţi în grija lor, şi alţi părinţi au luat atitudine.

După ce presa a mediatizat cazul bonelor care îi agresau pe micuţii lăsaţi în grija lor, şi alţi părinţi au luat atitudine. Un telespectator din Pipera ne-a trimis imagini surprinse de camera de supraveghere din locuinţa sa pe martorocular@realitatea.net.

Părinţii o bănuiau pe bonă că în loc să se ocupe de cei doi copii, de 4 şi 5 ani, stă şi citeşte reviste, neglijându-i pe băieţi. De aceea au hotărât să o verifice. Vizionând înregistrarea, oamenii au descoperit că micuţii erau jigniţi de femeia care ar fi trebuit să-i educe.

Cel mai tare i-a şocat, însă, faptul că bona îl brusca pe băieţelul mai mare, care are şi probleme de sănătate. Pentru că refuza să mănânce, copilul era plesnit de bonă şi chiar smuls de pe scaun şi târât în altă cameră.

După ce părinţii au văzut filmarea, bona şi-a pierdut pe loc slujba. Acum tatăl intenţionează să depună o plângere la Parchet pentru rele tratamente aplicate minorului.

 

Mai multe articole despre:
copii supraveghere bonă maltratare camera ascunsă