MENIU

A scăpat cu viaţă după ce coarda de siguranţă s-a dezlegat în timp ce făcea bungee jumping

Un tânăr, aflat într-o staţiune din Thailanda, a dorit să sară de pe o platformă aflată la peste 50 de metri înălţime
Foto: RTV

Un tânăr, aflat într-o staţiune din Thailanda, a dorit să sară de pe o platformă aflată la peste 50 de metri înălţime. Din păcate, senzaţiile tari s-au transformat în panică, întrucât coarda de siguranţă s-a dezlegat în timpul săriturii şi ghinionistul a aterizat într-un râu.

Bărbatul a scăpat cu viaţă, însă acum se află internat în spital cu mai multe răni. În ciuda nefericitului eveniment, tânărul plănuieşte să sară din avion cu paraşuta cât mai curând.

Tot la REALITATEA pe NET îl vedeţi pe Jemal Tkeshelashvili, un practicant de judo în vârstă de 18 ani, care a reuşit să spargă perne cu apă caldă în 23, 16 şi 13 secunde, folosindu-şi nasul. Si asta nu e tot! El a spart apoi, prin această tehnică unică, o pernă umplută cu apă fierbinte peste care stătea un alt bărbat.

Până acum, deţinătorul recordului a fost americanul Brian Jackson, care a reuşit în aprilie 2006 să spargă o astfel de pernă în 51.98 secunde.

Rubrica REALITATEA pe NET, prezentată de Roxana Nasta, vă aduce de marţi până vineri, în jurnalul de la ora 23:00 al Realităţii TV, câteva dintre cele mai populare şi interesante subiecte ale zilei de pe Internet.    


REALITATEA.NET - A scăpat cu viaţă după ce coarda de siguranţă s-a dezlegat în timp ce făcea bungee jumping