MENIU

A picat transferul lui Janos Szekely la Timişoara

Foto: NewsIn

Jucătorul Stelei este nemulţumit de salariul pe care i l-au oferit bănăţenii, dar Marian Iancu spune că Szekely nu este Beckenbauer, ca să merite mai mult.

Salariul prea mic pe care i l-a oferit FC Timişoara l-a făcut pe Janos Szekaly să refuze oferta bănăţenilor, deşi Marian Iancu şi Gigi Becali se înţeleseră ca fotbalistul să treacă pe Bega, într-o tranzacţie de 800.000 euro.

"Oferta Timişoarei pentru Janos a fost de 2 ani plus opţiune de prelungire pe încă unul, dar cu un salariu mult sub ceea ce câştigă el la Steaua. Mă refer aici doar la salariu, pentru că nu s-a vorbit nimic despre bonusuri sau alte facilităţi. În aceste condiţii, jucătorul a spus nu, mai ales că el se simte în formă, vrea să joace şi să se lupte pentru postul de titular la Steaua, pentru că vrea să intre în atenţia selecţionerului", a declarat agenţiei NewsIn impresarul jucătorului, Ionel Codoban, dar a menţionat că în cazul unei noi propuneri jucătorul este dispus să negocieze.

Totuşi, patronul Timişoarei, Marian Iancu, s-a arătat destul de radical într-o declaraţie făcută la Sport.ro şi  a dat de înţeles că nu-i va oferi mai mulţi bani jucătorului: "Nu vreau să îl jignesc, dar raportul calitate-preţ este total deplasat. Poate că e vorba de Beckenbauer şi nu ştiam eu! Vorbim de un jucător care a dat 2 goluri într-un an. Noi îl vom lăsa să îşi continue drumul. Mă bucur că am colaborat foarte bine cu cei de la Steaua. Szekely nu a arătat prea multe în ultima vreme". Janos Szekely a fost achiziţionat de Steaua de la Oţelul Galaţi în vara anului 2008, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Becali: "Ne-am înţeles cu Timişoara pentru transferul lui Szekely"