MENIU

A. Năstase: Pe lista de candidaturi pe care am văzut-o eu nu se află Lavinia Şandru

A. Năstase: Lavinia Şandru ar trebui mai întâi să fie asimilată, să intre într-o structură de partid.
Foto: NewsIn

Principalele partide parlamentare sunt în fierbere. PSD, PNL şi PD-L a definitivat, luni, listele pentru alegerile europarlamentare, motiv de nemulţumiri şi vociferări în partide. Social-democraţii se ceartă pe posibila nominalizare a Lavinei Şandru.

"Pe lista de candidaturi pe care am văzut-o eu nu se află Lavinia Şandru", a declarat Preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Potrivit acestuia, Lavinia Şandru ar trebui mai întâi să intre în partid, "să fie asimilată, să intre într-o structură de partid. Abia după aceea va putea fi discutat un astfel de subiect. Aşa cum a apărut această candidatură posibilă ca fiind un transfer temporar, urmând ca după alegeri să plece înapoi la PIN, cred că nu va fi nimeni de la noi din partid care să sprijine o astfel de variantă", a completat Năstase.

În ceea ce priveşte candidatura lui Miron Mitrea la şefia partidului, Adrian Năstase a precizat că aceasta nu a constituit un subiect de discuţie în cadrul Congresului de luni. "Deocamdată discutăm de subiecte mai prozaice, cum ar fi alegerile parlamentare", a încheiat acesta.

Deciziile finale vor fi luate în cadrul Comitetului Executiv Naţional, care va avea loc joi.

Mai multe articole despre:
alegeri PSD Adrian Năstase Lavinia Şandru