MENIU

A jefuit o benzinărie în timp ce lua bătaie de la casieră. VEZI VIDEO

Foto: RTV
În timp ce casiera îl loveşte, tânărul încearcă să ajungă la bani

A jefuit o benzinărie în timp ce lua bătaie de la casieră! S-a întâmplat la Recaş, în judeţul Timiş, iar camere de supraveghere au înregistrat totul.

În jurul orei 11, un tânăr a intrat în singura benzinărie din localitate. A cerut iniţial un spray, după care s-a răzgândit şi a cerut un bidon cu ulei. Când a crezut că o poate lua prin suprindere pe casieră, a tras scaunul pe care stătea aceasta şi s-a repezit la casa de bani. Femeia nu s-a lăsat intimidată şi a început să-l lovească temeinic.

Casiera s-a ridicat de la birou, ca să cheme ajutoare, moment în care hoţul a fugit cât l-au ţinut picioarele. S-a urcat pe bicicleta cu care venise şi s-a făcut nevăzut. Hoţul n-a reuşit să ia mai mult de 500 de lei din benzinărie. El va fi cercetat penal pentru tâlhărie, infracţiune pentru care riscă 20 de ani de închisoare. 

Imaginile surprinse de camere de luat vederi din benzinăria arată o situaţie de-a dreptul hilară: în timp ce casiera îl loveşte, tânărul încearcă să ajungă la bani.

Trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei Timiş, jandarmii şi poliţiştii din Recaş au făcut front comun pentru a-l căuta de autorul jafului din benzinărie. Peste 20 de oameni ai legii au scotocit satul Bazoş, acolo unde locuieşte suspectul. În zadar, însă. Aproape de miezul nopţii, pe tânăr l-au apucat însă mustrările de conştiinţă, aşa că, s-a prezentat singur la poliţie.

Tentativa de furt nereuşită de la benzinăria din Timişoara nu este singura de acest fel. La începutul anului, în două alte tentative de tâlhărie, hoţii n-au avut parte de pradă pentru că au dat peste oameni hotărâţi. La Calafat, hoţul a avut ghinionul să dea nas în nas cu o patrulă în momentul în care a fugit de la locul jafului, iar la Suceava tâlharii au avut de-a face cu un angajat care nu s-a lăsat intimidat. De remarcat că, în ambele cazuri, curajoşii care au zădărnicit planurile hoţilor au fost femei. 

Mai multe articole despre:
film bătaie jaf Timiş benzinărie casieră