MENIU

A fost lansat trailer-ul filmului \"Totul despre sex 2\" - VEZI VIDEO

Sex and The City 2 v afi lansat în luna mai 2010
Trailer-ul filmului Sex and The City 2

Toamna aceasta paparazzi au urmărit fiecare mişcare a celebrelor actriţe din \"Totul despre sex\", pe străzile New York-ului.

Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker şi Kristin Davis se vor întoarce pe marele ecran, în luna mai a anului viitor, fie drapate în volănaşe verane, fie înfoaiate ca-n anii ’80. Aventura celor patru petrecăreţe continuă, la doi ani după realizarea primului film Sex and the City.

Producătorii au lansat trailer-ul SATC 2, iar mai multe surse au anunţat că de data aceasta relaţia dintre Carrie şi Mr. Big va fi pusă la încercare, Samantha va trebui să renunţe la stilul de viaţă excentric, iar Miranda nici nu mai vrea să audă de avocatură.

\"Sex and the city: The movie\" a fost lansat în mai 2008 şi a înregistrat încasări record - peste 20 de milioane de dolari în prima zi de difuzare în cinematografele din SUA, iar, de atunci, încasările totale au ajuns la aproape 415 milioane de dolari la nivel mondial. Filmul a fost bazat pe serialul cu acelaşi nume creat de HBO şi le-a avut în rolurile principale pe Sarah Jessica Parker, Kim Cattral, Kristin Davis şi Cynthia Nixon.