MENIU

7.000 de elevi din Bistriţa-Năsăud au aflat primii notele la română

Foto: Realitatea TV

La mai bine de o săptămână de la susţinerea tezei cu subiect unic la română, elevii din Bistriţa-Năsăud au aflat miercuri seară rezultatele examenului. Până acum, în niciun alt judeţ nu s-au mai afişat rezultatele. Elevii au aşteptat cu sufletul la gură să vadă ce note au primit, mai ales după eroarea strecurată în redactarea subiectelor.

Cei 7.000 de elevi din judeţul Bistriţa-Năsăud care au susţinut săptămâna trecută Teza cu subiect unic la Limba şi Literatura Română au aflat miercuri seară rezultatul, înaintea celorlalţi colegi din ţară. Când şi-au văzut notele, mulţi dintre copii nu şi-au putut ascunde nemulţumirea.

Nemiulţumiţi sunt şi părinţii care dau vina pe Ministerul Educaţiei pentru greşeala strecurată în unul din subiecte.

Aproximativ 430.000 de elevi de clasa a 7-a şi a 8-a din toată ţara au susţinut, săptămâna trecută, teza cu subiect unic la Limba şi Literatura Română. Notele pe care elevii le vor obţine la tezele cu subiect unic vor conta la admiterea la liceu. Pe 21 mai, elevii claselor a VIII-a vor susţine ultima teză cu subiect unic din acest an, cea la alegere la istorie sau geografie.

Mai multe articole despre:
Bistriţa-Năsăud subiecte note limba română teză