MENIU

60 de persoane au fost păcălite de o ofertă foarte tentantă la vile

Foto: Realitatea TV

Vilă la cheie lângă Bucureşti cu o mie de metri pătraţi de teren, la un preţ de nerefuzat. O ofertă care a atras zeci de doritori. Oamenii au plătit imediat câte 15.000 de euro avans. Casele nu au fost însă construite. Păgubiţii au puţine şanse să mai recupereze banii de la firma cu care au semnat contractul. Firmă cu sediul în locuinţa unui personaj cu un trecut controversat: Sever Mureşan.

Oferta a atras peste 60 de clienţi care au plătit avans câte 15.000 de euro. Oamenii au explicat că, după ce au semnat contractul şi au plătit avansul solicitat, nu au mai auzit nimic de la reprezentanţii companiei.

Dacă iniţial oferta părea tentantă, între timp pe terenul de la Tamaşi în loc de case se înălţau buruienile. Oamenii au apelat la justiţie. La sediul firmei Asset Management nu am găsit decât doi câini şi un paznic.

Primăria Corbeanca susţine că firma Asset Management nu a solicitat niciodată eliberarea vreunui aviz de construire şi nici nu a deţinut vreun teren pe raza comunei. Cunoscut ca actorul principal al falimentării primei mari bănci private româneşti, Dacia Felix, Sever Mureşan a făcut închisoare în România şi în Franţa. A revenit în ţară anul trecut. El a refuzat să facă vreo declaraţielegată de această înşelăciune.

Mai multe articole despre:
înşelăciune vile avans companie imobiliar