MENIU

5 întrebări despre sex pe care ţi-a fost frică sau jenă să le pui

<p>Trucuri sexuale simple care &icirc;l vor face să &icirc;nnebunească de plăcere</p>

Cu toţii avem curiozităţile noastre despre sex sau probleme de ordin sexual cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului. Nu toată lumea, însă, a avut şi curajul de a adresa întrebările despre sex unui specialist.

Iată cele mai ciudate întrebări despre sex pe care, poate, şi ţie ţi-a fost frică sau jenă să le pui unui medic şi răspunsurile oferite de specialiştii site-ului Thenest.com.

1. Nu mă simt foarte bine când fac sex oral. Ce sfaturi aveţi pentru mine?

Probabil eşti foarte stresat(a) în ceea ce priveşte performanţele şi nu te bucuri de moment deloc. Cel mai simplu pas în a va bucură de corpul celuilalt este să faceţi dus împreună. Mângâierile, atingerile, mirosul plăcut va va relaxa şi dezinhibă.

2. Sunt însărcinată, dar soţul meu nu mai vrea să facem sex. E în neregulă să îmi doresc să facem sex?

Deşi este perfect normal şi sănătos să faceţi sex în timpul sarcinii (în condiţiile în care medicul care urmăreşte sarcina nu v-a recomandat altceva), unii bărbaţi au o problema în a-şi atinge soţiile. Ei dezvoltă o axietate legată de faptul că ar putea face rău bebeluşului sau partenerei. Este recomandat să nu grăbeşti lucrurile, să-l înţelegi şi să-i explici că nu se poate întâmplă nimic rău. În plus, există şi forme de sex fără penetrare pe care le puteţi încerca.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
întrebări sex probleme sexuale