MENIU

20 de români care muncesc în Italia au fost abandonaţi la Vama Nădlac

Foto: Realitatea TV

20 de români care muncesc în străinătate au fost abandonaţi la Vama Nădlac de şoferii autocarului care ar fi trebuit să-i aducă acasă. Totul după ce au scos 3000 de euro din buzunare pentru a plăti o amendă primită de şoferi. Când s-au văzut însă în ţară, aceştia au fugit şi au abandonat maşina.

Românii care lucrează în Italia au plătit câte 200 de euro pentru a ajunge la Craiova. Pe drum însă, autocarul a fost oprit de poliţişti. Cum şoferii nu aveau bani la ei, amenda a fost plătită de pasageri.

La intrarea în ţară însă, pasagerii şi şoferii au început să se certe. Supăraţi, conducătorii auto au tras pe dreapta şi s-au făcut nevăzuţi. Abandonaţi la vamă şi fără alţi bani pentru a-şi continua drumul, oamenii au aşteptat venirea patronului firmei de transport. Acesta a apărut însă abia după 24 de ore.

Patronul spune că nu ştie unde au dispărut şoferii şi nici motivul pentru care au fost amendaţi în Italia. Cei doi şoferi sunt căutaţi acum de poliţie. Pasagerii au plecat spre Craiova cu un alt autocar pus la dispoziţie de firmă şi aşteaptă să-şi recupereze banii de amendă. 

Mai multe articole despre:
soferi vamă Nădlac abandonaţi