MENIU

160 de români au fost abandonaţi pe aeroportul din Rimini - numai 10 au reuşit să se întoarcă în ţară

Foto: Realitatea Tv

Zece dintre cei 160 de români abandonaţi joi pe un aeroport din Italia, de o companie aeriană, s-au întors în ţară. Pasagerii trebuia să plece din Rimini, însă cursa a fost anulată în ultimul moment. Majoritatea au căutat alte mijloace de transport spre România, iar zece dintre ei au fost ajutaţi de autorităţile italiene să se întoarcă în ţară.

Pasagerii spun că iniţial, reprezentanţii aeroportului din Rimini i-au anunţat că avionul are întârziere.

"Ni s-a spus că are întârziere o oră, apoi două ore. Am aşteptat în aeroport până la ora 21, când ni s-a spus că ni s-a anulat zborul.", a precizat unul dintre pasageri.

"Am cerut informaţii. Nu ni s-a dat absolut nicio informaţie.Nu ni s-a spus de ce ni s-a anulat zborul, nu ni s-a spus absolut nimic. Nu am avut apă, nu am avut mâncare. Erau copii", a adăugat un alt călător.

Pasagerii au fost băgaţi în seamă abia după au chemat pe aeroport presa din Italia.

"Din momentul în care s-a activat presa locală au început să se caute soluţii şi în termen de jumătate de oră ni s-a pus la dispoziţie un microbuz, am fost duşi la un hotel de patru stele", a afirmat unul dintre cei abandonaţi pe aeroport.

De la hotel, pasagerii au fost duşi pe aeroportul din Bologna, de unde au venit spre România cu o altă companie aeriană. Totul, cu ajutorul autorităţilor italiene.

Reprezentanţii companiei care trebuia să le asigure pasagerilor zborul de la Rimini nu au putut fi contactaţi.  

Mai multe articole despre:
aeroport pasageri companie aeriană Rimini