MENIU

Sony Music va lansa, la sfârşitul lunii iulie, o colecţie de cinci albume ale lui Michael Jackson

Foto: wordpress.com

Casa de discuri Sony Music, care a lucrat cu Michael Jackson la ultimele sale albume, va lansa în România, la sfârşitul lui iulie, o colecţie de cinci albume ale artistului - "Off the wall", "Thriller", "Bad", "Dangerous" şi "Invincible", au precizat, pentru NewsIn, reprezentanţii casei de discuri.

Boxul cu cele cinci CD-uri, care va fi importat, se numeşte The Collection, iar comenzile vor fi făcute eşalonat, în funcţie de cerere.

În plus, compania ce reprezintă Sony Music în România, Nova Music/Sony Music, va lansa, în luna august, un nou box, numit The Ultimate Collection, care va conţine patru CD-uri speciale şi un DVD cu înregistrarea concertului susţinut de Michael Jackson la Bucureşti, în 1992.

Referitor la cererea pentru discuri Michael Jackson, reprezentanţii Sony Music în România au declarat că, în acest moment, toate albumele disponibile la furnizor au fost livrate în reţelele de distribuţie, iar clienţii casei de discuri au arătat un interes deosebit pentru acestea.

"Din păcate, nu putem furniza cifre impresionante, pentru că, din cauza pirateriei şi, mai ales, a copiei private, vânzările din România nu pot fi comparate cu cele din alte state. Vom distribui atât de multe cât va cere piaţa, bineînţeles având în vedere şi faptul că însăşi furnizorul extern a avut cereri care au depăşit toate estimările. Din acest motiv, au fost câteva zile în care pe piaţă nu s-a găsit niciun album Michael Jackson", a declarat directorul de vânzări al Nova Music/Sony Music, Carmen Hurubaru.

Moartea lui Michael Jackson a dus, după 25 iunie, la creşteri impresionante ale vânzării de albume cu melodiile celui supranumit regele muzicii pop. În prima săptămână de după decesul artistului s-au vândut peste 1,2 milioane de discuri în toată lumea.